Is this a ..Tax Structure in India…!!

One of our reader has send me the email :  subject : Tax Structure in India.

— On Thu, 9/4/09, Shah, Jay (MF India) <jay.shah@mfglobal.in> wrote:

just read , understand and enjoy.

 1) Qus. : What are you doing?
      Ans. : Business.   
      Tax :  PAY PROFESSIONAL TAX !!

 2) Qus. : What are you doing in Business?
       Ans. : Selling the Goods.   
       Tax : PAY SALES TAX  !!

 3) Qus. : From where are you getting Goods?
       Ans. : From other State/Abroad
       Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI !!
 
  4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
       Ans. : Profit.  
       Tax : PAY INCOME TAX !!

 5)  Qus. : How do you distribute profit ?
       Ans : By way of dividend
       Tax : Pay dividend distribution Tax !!

 6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
       Ans. : Factory. 
       Tax : PAY EXCISE DUTY !!

 7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
       Ans. : Yes 
       Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX !!

 8)  Qus. : Do you have Staff?
        Ans. : Yes   
       Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX  !!

 9) Qus. : Doing business in Millions?
       Ans. : Yes 
       Tax : PAY TURNOVER TAX !!
       Ans : No 
       Tax : Then pay Minimum Alternate Tax !!

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank ?
         Ans. : Yes, for Salary.  
         Tax : PAY CASH HANDLING TAX  !!

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
       Ans. : Hotel  
       Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX !!

12) Qus. : Are you going Out of Station for Business?
        Ans. : Yes
        Tax  : PAY FRINGE BENEFIT TAX  !!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
        Ans. : Yes 
        Tax : PAY SERVICE TAX !!
 
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
        Ans. : Gift on birthday. 
        Tax : PAY GIFT TAX  !!

15) Qus.: Do you have any Wealth?
        Ans. : Yes  
        Tax : PAY WEALTH TAX !!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
        Ans. : Cinema or Resort.  
        Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX !!

17) Qus.: Have you purchased House?
        Ans. : Yes 
        Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !!

 

18) Qus.: How you Travel?
        Ans. : Bus 
        Tax : PAY SURCHARGE !!

19) Qus.: Any Additional Tax?
         Ans. : Yes 
         Tax :  PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON   ALL THECENTRAL GOVT.’s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
         Ans. : Yes 
         Tax : PAY INTEREST & PENALTY !!

 

21) Qus.: INDIAN :: can i die now??
         Ans :: wait.
Tax :  we are about to launch the funeral tax  !!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

  Read & Enjoy – Be happy in any Situation.
Posted By : Dr.Sudhir Shah
 

Posted on 10/04/2009, in Astrologer Dr Sudhir Shah, author, ડો.સુધીર શાહ, Dr.Sudhir Shah, faith, Flash News, Fragrance of Truth.., Internet, My Opinion and tagged . Bookmark the permalink. Is this a ..Tax Structure in India…!! માટે ટિપ્પણીઓ બંધ છે.

ટિપ્પણીઓ બંધ છે.

%d bloggers like this: